• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
  • کد خبر : ۳۵۳۱
هماهنگی اجرای برنامه های مورد نظر دبیرخانه سیاستگذاری سلامت مرتبط با حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه

در تاریخ 9تیر1400، جلسه هماهنگی اجرای برنامه های مورد نظر دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان قزوین مرتبط با حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه در محل اتاق جلسه معاونت توسعه دانشگاه تشکیل شد.

در این جلسه آقای مهندس محسن نوری مسوول دبیرخانه سیاستگذاری سلامت استان بر لزوم اجرای برنامه های مرتبط با حوزه معاونت بهداشتی که در گروه کاری سلامت و امنیت غذائی استان و به دنبال آن در کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری مصوب شده اند و همچنین فعالیت های برنامه عملیاتی 1400 وزارت متبوع تاکید نمود.

سپس دکتر شیوا لقائی کارشناس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه انتظارهای این دبیرخانه را از حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه در راستای اجرای برنامه عملیاتی 1400 ابلاغی وزارت متبوع در برنامه های استقرار سند ملی کنترل و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در استان با اجرای برش استانی آن که با هدف کاهش مرگ زودرس به دلیل ابتلا به این بیماری ها نوشته شده است، منع تبلیغ کالاها و خدمات آسیب رسان به سلامت، اجرای بخش سلامت سالمندان در سند ملی سالمندان، اجرای بسته خدمتی پایه سلامت کارکنان دولت و استمرار کارگروه نظارتی کنترل ایدز ارائه کرد.

در ادامه دکتر ناهید یزدی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه و کارشناسان این معاونت مباحثی را در زمینه نحوه اجرای بسته خدمتی پایه سلامت کارکنان دولت و پروژه شهر و روستای بدون دخانیات بیان کردند.