• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۲۱
نشست بررسی اجرای دستورالعمل های مدرسه سبز

پیرو انعقاد تفاهم‌نامه‌های فی‏مابین دستگاه‏های اجرایی، معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استانداری و دانشگاه علوم پزشکی و به منظور اجرای پروژه­های سلامت محور بین­بخشی از جمله پروژه «اجرای دستورالعمل های مدرسه سبز» نشستی  در روز بیست و یکم اسفندماه در سالن جلسات ستاد دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور مشاوران سلامت دستگاههای اجرایی برگزار شد. در این نشست ابتدا مشاور سلامت اداره کل نوسازی مدارس گزارشی از مراحل ساخت مدرسه سبز و چک لیستهای مربوط ارایه نموده و همکاری سایر ادارات را در اجرایی نمودن و حفظ و نگهداری مدارس ضروری دانستند. سپس مشاوران سلامت آموزش و پرورش، محیط زیست، مدیریت و برنامه ریزی، شهرداری، استاندارد، منابع طبیعی، آب و فاضلاب و دانشگاه پیشنهادات خود را ارایه دادند. در پایان مقرر شد بازدیدی از دو مدرسه پایلوت در جلسه آتی صورت گیرد و دستگاههای حاضر در جلسه مساعدت و همکاری لازم را با اداره کل نوسازی مدارس داشته باشند.