• ساعت : ۱۱:۰۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۰
دومین جلسه گروه كاری تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد.

دومین جلسه گروه کاری تخصصی سلامت و امنيت غذايي استان برگزار شد.

آقای مهندس محسن نوری مسئول دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه خبر داد، دومین جلسه گروه ‌کاری تخصصی سلامت و امنيت غذايي استان در سال جاری تاریخ 4 مرداد 1401 به رياست آقای دکتر کبیری معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استاندار و با حضور آقای دکتر عبداله دیدبان رئیس محترم دانشگاه و مدعوین از سازمان ها و ادارات کل استان در محل سالن جلسه‌های استاندار محترم در استانداری تشکیل شد.

دکتر شیوا لقائی کارشناس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه در خصوص مباحث مطرح شده درگروه کاری مذکور گفت:

آقای دکتر جلال رحمانی معاون بهداشتی دانشگاه و همکاران ایشان ضمن مطرح نمودن اهمیت بیماری وبا و شرح اپیدمی وبا در کشورهای همسایه و مشاهده مواردی از وبا در برخی استان های کشورمان که در ارتباط با آنها بودند، گزارشی تفصیلی از وضعیت آب آشامیدنی استان در مناطق شهری و روستائی ارائه کردند. در ادامه به طغیان های بیماری های منتقله از غذا اشاره شد و انتظارها از ادارات مرتبط بیان شد. به علاوه آقای دکتر جلال رحمانی اعلام نمود که از ابتدای سال تاکنون وبا در استان دیده نشده است. سپس اهمیت موضوع ورزش همگانی مطرح گردید و نقش ایجاد جوامع، محیط ها، مردم و سیستم های فعال در کاهش کم تحرکی در جامعه بیان گردید و درخواست‌هائی از اداره‌های مربوط عنوان شد. همچنین گزارشی از وضعیت مراقبت سالمندان و چالش های سلامت این گروه بیان شد. آقای دکتر کبیری معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ضمن ارائه رهنمودهائی در خصوص موضوع‌های مطرح شده،  بر اهمیت تامین آب آشامیدنی سالم در مناطق روستائی تاکید نمود. ایشان استفاده از کارشناسان مرتبط در زمینه راه‌های پیشگیری از وبا برای آگاهی بخشی و اطلاع‌رسانی عموم مردم، هیئت‌های مذهبی و زائرین اربعین توسط صدا و سیما را بیان کرد.

همچنین جناب آقای دکتر دیدبان رئیس محترم دانشگاه رعایت بهداشت فردی، بهداشت جمعی، دسترسی به آب سالم و غذای سالم و تامین آب آشامیدنی سالم در مناطق شهری و روستائی را از را‌ه‌های پیشگیری از بیماری وبا و سایر بیماری‌های منتلقه از آب و غذا برشمردند. ایشان در مورد اهمیت ورزش و تحرک بدنی اشاره کرد که اگر کسی الان وقت برای ورزش کردن نگذارد بعد از بروز عوارض کم تحرکی باید برای مراجعه به مطب و پزشک وقت بگذارد.

6.0.15.0
    V6.0.15.0