• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
  • کد خبر : ۱۵۳۰۷
بازدید اعضای اتاق فكر شورای مشاوران سلامت دستگاههای اجرایی استان از مركز كوهورت كاركنان دانشگاه

در هشتمین نشست اتاق فکر پیام گزاران و مشاوران سلامت دستگاههای اجرایی استان قزوین که در تاریخ ۱۷ خرداد تشکیل شد راه اندازی مرکز سنجش سلامت استان به عنوان زیرمجموعه مرکز کوهورت سلامت کارکنان بررسی و خدمات آن تشریح شد.

در این نشست که در مرکز کوهورت با حضور معاون و مدیران تحقیقات و فناوری دانشگاه و مهندس نوری مسوول دبیرخانه سیاستگذاری سلامت برگزار شد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه هدف از برگزاری این نشست را ایجاد ساز و کار ارایه خدمات سلامت به پرسنل ادارات، تحت عنوان مرکز سنجش سلامت استان عنوان و ضمن تشریح امکانات، تجهیزات و خدمات این مرکز  گفت: یکی از برنامه های معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه راه اندازی مرکز سنجش سلامت استان است که این امر با توجه به بستر مناسب مرکز کوهورت از نظر تجهیزات خدمات سلامت، امکانات آزمایشگاهی و افراد متخصص این حوزه بسیار کارآمد خواهد بود. مهندس مظفری رییس شورای مشاوران سلامت دستگاههای اجرایی ضمن ابراز خرسندی از فرصت و امکانات ایجاد شده؛ همکاری دو جانبه را گامی در جهت ارتقای سلامت مردم استان عنوان کردند.در پایان این نشست مقرر شد پس از طی مراحل اولیه، تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه و ادارات استان منعقد گردد. در انتها نمایندگان ادارات از بخشهای مختلف مرکز کوهورت بازدید و با نحوه ارایه خدمات آشنا شدند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0