قزوین پیشتاز همکاریهای بین بخشی در کشور
در اولین نشست روسای دبیرخانه­ های کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان­ها در سال 1395 و رتبه بندی سالانه دانشگاه­ها در حوزه همکاری­های بین­ بخشی بر اساس  معیارهای ابلاغی،  استان قزوین در صدر استانهای کشور قرار گرفت. طرح جامع سلامت استان قزوین از سال 1386 با هدف ارتقای سطح همکاری بین بخشی در استان شکل گرفت. حاصل زحمات چندین ساله مسوولین و کارشناسان استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه‌های اجرایی به شکل نظام­ نامه توسعه مدیریت همه جانبه منتج از تجربیات این طرح طی ابلاغ مشترکی به دانشگاه های سراسر کشور توسط وزیران وقت کشور و بهداشت جهت اجرا اعلام شد. دبیرخانه سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه موفق به استقرار اجزای ساختار این نظام نامه چون شورای پیام گزاران دستگاه‌های اجرایی، کمیته پیوست سلامت، کمیته دیده بانی سلامت، خانه مشارکت مردم در سلامت و ....  شده است که حاصل این زحمات منجر به کسب رتبه اول در کشور در حوزه همکاری های بین بخشی شد.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 28384
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53284764 تعداد بازديد زيرپورتال: 292594 اين زيرپورتال امروز: 169 سایت در امروز: 17294 اين صفحه امروز: 9