کمک خیرین قزوینی در سال 98 بیش از 2/6 میلیارد تومان به حوزه سلامت بوده است

آقای مهندس نوری مسئول حوزه مشارکت‌های مردمی دانشگاه اعلام کردند: خیرین قزوینی در مجموع طی سال 98 بیش از 6/2 میلیارد ریال به حوزه سلامت استان(دانشگاه علوم پزشکی قزوین) کمک کرده‌اند، که این کمک‌ها در قالب وجوه نقد، تجهیزات اداری و مصرفی و بیمارستانی بوده که در اختیار مراکز آموزشی، درمانی و شبکه‌های بهداشت دانشگاه و واحد‌های تابعه قرار گرفته است. همچنین خیرین در سال گذشته اقدام به احداث2 پایگاه اورژانس جاده‌ای در کهک و دانسفهان، ساخت مرکز بهداشت در روستای خوزنین و مرکز جامع سلامت در روستای هادی‌آباد نموده‌اند. وی در پایان ضمن تشکر از همه خیرین و مردم شریف استان به خاطر زحمات و کمک‌های انسان‌دوستانه ایشان، اعلام کردند: افراد و سازمان‌ها در صورت تمایل به مشارکت در امر سلامت می‌توانند با حوزه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه در تماس باشند.

شماره کارت دانشگاه علوم پزشکی قزوین جهت جلب کمک‌های مردمی 5894637022222233

شماره حساب دانشگاه علوم پزشکی قزوین جهت جلب کمک‌های مردمی 37168599